Curs Programació ::: Objective-C ::: Part 1

Aquesta entrada és la número 4 de 28 de la sèrie Curs de programació

Després de les dues primeres parts del curs, s’ha presentat la possibilitat de fer el curs en vídeo, i creiem que és una opció més interactiva que esperem que us permeti seguir el curs amb més facilitat i a nosaltres ens evitarà escriure tant i fer l’explicació més pràctica.

Aquí teniu el vídeo en flash amb una mida petita: de 480×350

També teniu un tema amb aquest vídeo en el fòrum de programació a poble.cat amb la mida sencera i en format mov. Podeu usar aquest fòrum per comentar el que cregueu convenient (els elogis i agraïments et fan pujar l’autoestima). Mirarem d’anar contestant regularment.

Per últim hi ha aquest podcast del curs d’objetive-c. On s’aniran afegint els vídeos a mida que els anem publicant.

Esperem que sigui prou entenedor. No us penseu que en som cap experts, només portem una mica de temps practicant-hi i ens coneixem una mica el temari.

Salut !!!

7 pensaments a “Curs Programació ::: Objective-C ::: Part 1”

 1. Semblava impensable tenir un curs de Objective-C en català… i aquí el tenim, amb vídeo i tot!!!

  S’escapa força dels meus objectius, però sempre s’aprèn alguna cosa, així que l’aniré seguint (especialment amb aquesta estupenda música de fons 😉 que per cert no he aconseguit identificar)

  1. 😀 La música de fons és de Bach.
   Em serveix per treure el soroll ambient de les màquines d’obres que hi ha pel voltant. I de pas quan callo, no hi ha un silenci sepulcral.

   Gràcies pel vostre suport.

 2. M’agrada açò de que stiga en video….

  Una pregunta, en el Xcode per a vore el num de les linees com ho faig ? Se que és una tonteria però no ho he trobat per cap lloc.

  SAlut!

Deixa un comentari