lab-tapered-chamber-20100715

iPhone 4 Case Program potser no acaba el 30 de setembre…

Ja ho va dir Steve Jobs durant la última keynote: el programa de fundes gratuïtes per l’iPhone 4 s’acabarà el 30 de setembre. A arrel d’aquest fet, alguns es van aventurar a un possible iPhone 4,5 o bé, dieu-li com vulgueu, una revisió del hardware de l’aparell. Jo personalment no ho crec, abans apostaria per la revisió de l’iPad amb facetime que no pas un iPhone sense antennagate. Així doncs, el 30 donen per acabat ‘el cas antenagate’… o no del tot…

A la web del case program hi trobem:

Ara sabem que el tema de l’atenuació de l’antena de l’iPhone 4 és més petit del que ens pensàvem. Un petit percentatge d’usuaris de l’iPhone 4 necessiten una funda, i volem continuar oferint-los una funda Bumper gratuïtament. Per tots els altres, descontinuarem el programa de funda gratuïta per tots les iPhone 4 venuts després del 30 de setembre  de 2010. També tornarem a la política normal de canvis per tots els iPhone 4 venuts desrprés del 30 de setembre. Els usuaris que experimentin problemes amb l’antena haurien de trucar a AppleCare per demanar un Bumper gratuït.

Així doncs no sé com anirà el tema. Trucant a AppleCare: mira escolta, que l’iPhone no acaba d’anar fi, crec que quan l’agafo així o axa perdo cobertura… pam funda gratis? Haurem d’esperar a veure què passa…

Ara que ja ha passat un temps i s’ha estabilitzat la situació, el qui teniu iPhone 4, què en penseu del tema antennagate i tot plegat?

[Loop via Gruber]

4 pensaments a “iPhone 4 Case Program potser no acaba el 30 de setembre…”

 1. Jo el tinc des de fa mes d’un mes i sincerament no he patit aquest problema en cap moment…

  A la zona on treballo hi ha molt poca cobertura de tots els operadors i no hi ha diferencia entre un iPhone4, un 3Gs, una Blackberry o un nokia n95…

  Forçant la situació i agafant-lo de forma completament antinatural amb les dues mans si que perd la senyal allà on la senyal es baixa però es el mateix que he vist amb qualsevol altre terminal.

 2. De moment no he notat problemes. De fet, no acostumo a mirar les ratlletes de cobertura. 😉
  El problema que ara em té capficat és la pèrdua del 3G: cada dos per tres desapareix, i no el recuperes si no fas un reset. No us hi heu trobat vosaltres? Conec força gent que té el mateix problema i hi ha força comentaris pels fòrums d’internet. En molts casos passa als que tenim Movistar i, curiosament, molts són de Barcelona.

  1. Hola Jordi.

   Soc de Badalona, i estic amb Movistar com tu. Tinc el mateix problema amb el 3G.

   El 3G es perd molt ràpid. De vegades torna, d’altres tinc que fer un reset també per tornar a tenir.

   Ahir vaig trucar al servei de Apple, i tranquil.lament em van dir que és un problema de hard del telèfon.

   Que en 48 hores vindrien a buscar-lo, i en dues setmanes aproximadament el tindria a casa de nou, però que no poden assegurar, que torni sense aquest problema.

Deixa un comentari